кърти чисти извозва
кърти чисти извозва
Къртене чистене и извозване в софия
Хамалски услуги

Предстои Ви да смените жилището си или да смените мебелите си? Значи определено имате нужда от хамалски услуги в София. Ако не разполагате със собствен транспорт, както и с хора, които да пренесат вещите Ви, то със сигурност ще срещнете проблем при транспортирането на по-тежките предмети.

Но няма място за паника, защото фирма SNTech Ви предлага да свърши тежката работа, вместо вас. Ние сме професионалисти в извършването на подобен тип дейности и познаваме техниките за пренасяне. Ако имате нужда от пренасяне, преместване или пък извозване на Вашите вещи, то сте на правилното място, защото фирма SNTech Ви предлага и хамалски услуги в София! Ние се стараем да даваме максималното на своите клиенти, и поради тази причина Ви предоставяме и услуга по преместване на вещи, мебели и всякакви други предмети. По този начин, ние ще Ви спестим доста време и усилия, защото ще направим каквото пожелаете свързано с преместването и транспортирането на вещи, мебели и други предмети.

Нашите екипи са обучени за безпроблемното преместване на вашите вещи, в това число тежки и чупливи предмети. Като независимо от това на кой етаж трябва да се свалят или качат и колко тежат, нашите опитни екипи разполагат с подходящото оборудване, в зависимост от индивидуалното преместване. Знайте, че ние ценим вашите вещи и ще се отнесем с нужното внимание към тях.

Ние ви предлагаме товаро – разтоварна дейност на камиони и контейнери и прецизно разпределяне на стоката. Благодарение на нашия опит в тази сфера, за нас не е проблем да извършим преместване на каквито и да било тежки предмети. Нашият екип от шофьори и хамали ще се отнесе с нужното уважение към Вашите мебели и вещи, като ги премести и съхрани в цялостен вид.

Хамалски услуги в София от SNTech са вашия най-добър избор! При нужда от преместване, не се колебайте да се свържете с нас на посочения в сайта ни, телефон. За каквито и да било въпроси свързани с хамалските услуги от SNTech, екипът ни Ви очаква.

Асфалтиране

Ако имате нужда от асфалтиране в София, то сте отворили правилната страница. Ние от SNTech Ви предлагаме именно полагане на асфалт, и то на ниски цени. Нашата фирма предлага ръчно и машинно асфалтиране на пътища, паркинги, детски площадки, дворове, улици, тротоари и т.н.

А как точно работи SNTech, за да изпълни вашите желания?

Като за начало, първата стъпка, която е нужно да направите е да ни се обадите, за да дойдем на място и да направим оглед. След това ние ще ви дадем най-добрата оферта за асфалтиране в София. И ако вие сте съгласни с нея - започваме да полагаме асфалта.

Какво включва самото асфалтиране?

Първо се извършва подготовка на терена, напръскване с емулсия, извършваме полагане на асфалта и накрая го утъпкваме с валяк.

SNTech ви предлага услугата поставяне на асфалт в София с професионална техника и извършена от високо квалифицирани работници. Нашият екип без проблем асфалтира всякакъв вид пътища, така че каквато и да е вашата нужда, не се колебайте да ни потърсите. Независимо дали става дума за частни алеи, дворове, паркинги, детски площадки, спортни съоръжения - със закупен от нас или от вас асфалт, на цени, които ще заобичате!

Единственото, на което е добре да обърнете внимание са метеорологичните условия преди поставянето на самия асфалт. Съветваме ви, че е най-добре асфалтирането да се извърши в сухо време, на изравнена основа, тъй като асфалта повтаря профила на повърхността, върху която е поставен. А мерките, които са задължително след самото поставяне на асфалтовата настилка са: Да не се преминава по нея 2-3 дни, за да може асфалта да се втвърди напълно!

Има ситуации обаче, в които е възможно да се наложи и ръчно поставяне на асфалт. А какво включва то?

При него повърхността се изравнява, поставя се чакъл, а асфалтът се разтоварва, още горещ, възможно най-близо до мястото на асфалтиране. Разпределя се равномерно и прецизно с дебелина 1,25-1,3 см.

Не се колебайте да ни потърсите за услугата по асфалтиране в София, защото ние от SNTech ще ви осигурим възможно най-адекватната и конкурентна цена, високо качество на услугата, бързо изпълнение и прецизно полагане!

Извозване на боклук

Извозване на боклук битов промишлен и от  строителството

Извозваме боклук битов или промишлен както и такъв  образуван от  строителни материали и отпадъци. Разполагаме със собствен транспорт. В зависимост от количеството пристигаме с лекотоварен микробус, самосвал или бордови камион.При нужда от товарене и разтоварване ще ви изпратим и работници които ще натоварят микробуса или камиона. Боклуците от строителството извозваме до сметищата и депото за строителни отпадъци в град София то се намира във Враждебна. За отпадъците не е нужно да се притеснявате за чували, ние разполагаме с всичко необходимо за да ви улесним. Единственото което вие трябва да направите е да ни се обадите на дежурния телефон и да ни възложите задачата. Нашите цени са конкурентни и са напълно приемливи за да можете да си позволите транспортните ни услуги. При нужда от повече информация можете да ни се обадите по всяко време дори и по празниците. Разгледайте и хамалските услуги които предлагаме. Гарантираме бързина и коректност.

Извозване на строителни материали и боклуци sntech.org

Къртачни услуги

Къртачни услуги от фирма SNTech, София

Ние Ви предлагаме всичко необходимо за вас преди или след ремонтните дейности в дома Ви. Можете да се възползвате от разнообразни услуги, свързани с къртенето на стари плочки или мозайка в банята. Ние разрушаваме стари мивки, тоалетни чинии, комини, стени и подпрозоречни пространства, така че няма нещо, което да ни изплаши!

Предлагаме още и разширяване на отвори за монтаж на врата или дограма, както и пробиване на отвори в стени от бетон, тухли, фаянс. Доверете ни се и за събаряне и разрушаване на стари сгради, зидове, огради, както и за демонтаж на стари каси за врати и дограма.

Ние гарантираме 100% висококачествено изпълнение на услугата, като дори предлагаме и почистване след самото къртене.

Почистване след къртачни услуги

Понеже ние от SNTech сме професионалисти в това, което правим и целим максималната удовлетвореност на нашите клиенти, Ви предлагаме и да почистим строителните отпадъци и боклуци, образувани след ремонтната дейност.

Ние нямаме против да съберем ненужните отпадъци и да ги изнесем от работната площадка, като ги транспортираме до указаните за целта, места. Услугата чистене след ремонт можем да извършим катао самостоятелна услуга или като комплексната услуга кърти чисти извозва.

Извозване на отпадъци след къртене

Какво предлагаме?
- Извозване на отпадъци от всякакъв тип - строителни и битови.
- Разполагаме с лекотоварен и тежкотоварен транспорт за извозване.
- Доставяме и отдаваме контейнери за строителни отпадъци под наем.

С нас услугата кърти, чисти, извозва е по-лесна от всякога! Строителните отпадъци са често срещан проблем за много домакинства, които се притесняват да потърсят фирма, поради това, че е възможно да им струва скъпо. Но с нас - всичко е бързо, лесно и най-вече изгодно!

Очакваме да се свържете с екипа ни, за да ви предоставим най-високо качество услуга - кърти, чисти, извозва в София.

Решетки

Изработка монтаж и ремонт на решетки

Извършваме монтаж ремонт и демонтаж на всякакви метални решетки. Произвеждаме метални решетки от ковано желязо подходящи за врати прозорци и тераси и огради. Ако вече имате поставени решетки но се нуждаете от ремонт ние можем да ви бъдем полезни на най-конкурентните цени. Тази услуга ще свършим на място без да е необходим демонтаж. В случай че имате необходимост от поставянето на нови рештки ние можем да ги изработим обикновенни или от ковано желязо специално за вас по ваш дизайн и предпочитания. Ние от sntech.org се стараем да предлагаме качествени услуги и нашата основна цел е да подобрим качеството на живот на нашите клиенти.

Монтаж на врати

Монтаж и демонтаж на врати 

Монтираме всякакъв тип врати метални дървени блиндирани стандартни и нестандартни вътрешни и външни врати за дома гараж мазе и тн. При необходимост от подмяна на врата без значение къде се намира и от какъв материал е изработена ние можем да извършим тази услуга бързо и срочно. Единственото което се изисква от вас е просто да ни се обадите или да се свържете с нас по имейл. Ще пристигнем в уговореният час на вашият адрес и ще пристъпим към работата. Също така можем да ви бъдем полезни при свалянето на размери или при закупуването на нова врата. Извършваме и всички  ремонти центроване подмяна на панти брави ключалки и др. Извъпшваме и заваръчни услуги прекрояване рязане подсилване и преоразмеряване на врати.

Пробиване

Пробиване и разширяване на отвори

Случвало ли Ви се е да имате нужда от професионално пробиване на отвори в стена, което няма как да направите сами? Ако Ви предстои ремонт, монтиране на кухненско обзавеждане или друг вид дейност у дома, то със сигурност ще се нуждаете от пробиване.

Затова и ние от SNTech сме насреща за вас - за да ви окажем професионална помощ за пробиване на отвори в стена от бетон, тухла, итонг и др.

Ако имате вече съществуващи отвори, това не е никакъв проблем, защото ще се наложи единствено да ги разширим, при монтиране на ново оборудване. Това често се налага и при монтаж на врата или дограма и не представлява никакъв проблем за нашия екип от обучени и коректни работници. А модерното оборудване ни позволява да гарантираме реализацията и качеството на строителните решение. Затова при необходимост от подобен вид дейности, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще се постараем да свършим всичко, което пожелаете изключително бързо и на възможно най-високо ниво!

Фирма SNTech се стреми да отговори на все по-високите изисквания на строителния пазар в България и затова амбицията ни е да работим за вашата удовлетвореност! Очакваме Ви за всякакъв вид пробиване в гр.София!


 

Контейнери

Контейнери за строителни отпадъци и материали в София

Ние от SNTech, Ви предлагаме доставка на контейнери за строителни отпадъци до избран от Вас, адрес. Можем да изпълним също и извозване на ваши контейнери, които желаете да използвате.

Независимо от това дали сте физическо лице или строителна фирма, работеща в град София, можете да се възползвате от нашите услуги за извозване на контейнери със строителни отпадъци.

Какво представлява самата услуга с контейнери?

Предлагаме Ви доставяне на контейнери до удобно за вас място, като разполагаме с 4 и 7 кубикови контейнери за изхвърлянето на строителни отпадъци в София. След като напълните своя контейнер с отпадъци, вие просто се свързвате с нас, за да може да дойдем и да го вземем, като след това го депонираме на специално създадени за целта, сметища.

При нужда от повече информация относно тази услуга, се свържете с нас на телефона, посочен в лявата част на сайта ни. SNTech издава фактури за бизнес клиенти, както и касов бон за физически лица. Ние гарантираме спазването на всички предварителни уговорки! А ако станете един от нашите редовни клиенти, можете да се радвате на различни оферти и отстъпки!

Преценете какъв обем ви е нужен и се свържете с нас, за да уговорим удобен ден и час, както и място, където да бъде доставен вашия контейнер. И след като приключите напълно с ремонтните дейности и изхвърлянето на строителни отпадъци в контейнера, ние идваме, за да го приберем. Бързо, лесно и удобно, нали?

Не се колебайте да се свържете с нас за всякакви въпроси! Очакваме ви!

Разрушаване на стари сгради

Разрушаване на стари сгради и постройки - събаряне за град София и София област

Една от нашите по-мащабни услуги, която изисква специални познания по технологията за безопасно къртене е именно услугата, която ние от SNTech Ви предлагаме - събаряне и разрушаване на стари сгради и постройки. Ние имаме дългогодишен опит в тази дейност и гарантираме на 100%, че предлагаме възможно най-висококачествената услуга.

Какво включва услугата?

- Събаряме и разрушаваме стари постройки, къщи, складове, стопански постройки, огради и зидове.
- Всички строителни материали от разрушаването, транспортираме до сметище, като годните материали можем да реализираме на пазара, като строителни материали втора употреба.
- Работим бързо и професионално като гарантираме, че при работата ни няма възможност за инциденти, като нараняване на хора или съседни сгради и инфраструктура.
- След разрушаването ние можем да почистим и извозим всички ненужни материали, а годните които желаете да запазите да подредим на място което ни предоставите.
- Цените по разрушаване и събаряне се определят след като се извърши оглед на място.
- Фирмата предлага тази услуга предимно в София град и област.

Събаряне на зидове и отстраняване на покриви

                       
       
       
       

При нужда от подобен тип услуга, не се колебайте да наемете SNTech за събаряне на зидове и отстраняване на покриви. Ние предлагаме абсолютно всички подобни дейности, в това число - разрушаване на дувари, зидове, покривни конструкции, складове и временни постройки.

Благодарение на това, че разполагаме със собствен транспорт, ние можем бързо, лесно и без никакъв проблем да извозим всички отпадъци, в следствие на разрушаването до указано от Вас място или до лицензирано сметище във Враждебна.

Чистене

Чистене след ремонт - грубо почистване на отпадъци

SNTech предлага за вас услугата чистене след ремонт за София, защото ние сме наясно, че няма как домът ни да бъде чист и спретнат след ремонта. За да се справите лесно с това, ние ви предлагаме услугата, която включва почистване на строителни обекти, мазета, гаражи, тавански помещения, дворове и жилища след ремонт или поради друга причина.

Ние извозваме боклука ви с личен транспорт, като го събираме в чували, осигурени от нашата фирма. Ако имате нужда и от демонтаж на стари керемиди и покривни конструкции - ние сме насреща. Можем да ви предложим още и демонтаж на сгради, стари парапети, тухлени зидове и всичко, за което се сетите. Ако има нещо, от което нямате нужда и желаете да бъде изчистено или премахнато - SNTech е вашето решение!

Цените, които ще ви предложим са по договаряне, след като дойдем на място, за да извършим безплатен оглед. Ако мислите, че можем да Ви бъдем полезни и да Ви спестим тежкия труд след ремонта, можете да се свържете с нас на посочения в сайта, телефон. Ние се стремим да предлагаме конкурентни цени за услугите си, което ни прави все по-предпочитани на пазара в нишата на строителните услуги и ремонти. в гр.София. Затова не се колебайте, а се свържете с нас, за да може да се погрижим за всичко, което пожелаете, а вие да отдъхнете заслужено!

Контакти

 Контакти 

 

Телефон за връзка с нас: 0877 391 083

e-mail: meto.net@abv.bg


Контактна форма

{module Contact}

 

 

Извозване

Извозване на строителни материали и отпадъци - транспорт

Със сигурност няма човек на когото не му се е случвало да предприеме ремонтни дейности у дома и след това да се окаже, че има огромни количества строителни отпадъци, които няма как да изхвърли в контейнерите, но не може и да ги задържи у дома.

Именно затова, ние от SNTech, предлагаме на своите клиенти извозване на строителни материали и отпадъци. Услугата, която предлагаме е подходяща както за малки, така и за големи фирми, извършващи дейности свързани със строителството. Разбира се, работим и с частни лица, като те могат да използват и нашите услуги за пренос на мебели, печки, перални и други едрогабаритни уреди, които не могат да се съберат в лек автомобил.

Нашите най-чести клиенти са именно хора, които тепърва се преместват в нови жилище и освен от транспорт, се нуждаят и от хамалски услуги. Това е и причината да се стремим да предложим максималното, за да Ви бъдем от полза.

Нашата основна дейност е извозване на боклук и строителни материали, като за целта разполагаме с микробус, бордови и специализирани камиони за товарене и пренос на контейнери за строителни отпадъци. Разполагаме с добър и обучен екип за товарене и разтоварване както на вашите строителни отпадъци, така и на мебели при преместване в нов дом или офис. Стараем се да поддържаме конкурентни цени и да предлагаме големи отстъпки на своите редовни клиенти. Затова и вие станете един от тях!

Извозване на контейнери за боклук  с камион

Ние от SNTech, разполагаме и с контейнери за боклук и строителни отпадъци, които отдаваме под наем. При нужда от такава услуга е достатъчно да се свържете с нас и да посочите адреса, на който желаете да донесем контейнера. След като го напълните с чували откъртени отломки или излишни строителни суровини, се изисква само и единствено да ни се обадите, за да дойдем и да вземем контейнера. Строителните отпадъци се изхвърлят на депо за рекултивация, а битовите отпадъци до лицензирани за целта сметища.

Евтино и бързо извозване на строителни материали в София само и единствено от SNTech!

 

Къртене

Кърти чисти извозва - ниски цени от sntech.org. Цените на всички услуги са по договоряне!

Къртачни услуги Извозване на боклук Чистене след ремонт
Къртене на бетон, плочки, мазилка, тухли. Събаряне на сгради, стени и огради. Хамалски и транспортни за фирми и частни лица. Разгледайте... Предлагаме Ви извозване на строителни материали и боклук с наш транспорт до сметище враждебна - София Разгледайте... Почистваме строителни обекти и жилища след ремонт. Извозваме  боклука с наш транспорт. Разгледайте...

 


Предлагаме разнообразни, качествени услуги за вашият дом или бизнес. Кърти чисти извозва е комплексна услуга която извършваме в град София и близките до столицата населени места. При появила се необходимост от изкъртване на бетонни или тухлени стени, фаянсови плочки в банята, събаряне на стари сгради и други строителни и транспортни услуги, които ще ви спестят много тежък и непривлекателен труд. При необходимост Вие можете да ни се доверите за всяка от дейностите които предлагаме в нашият сайт.


Чистене на отпадъци преди и  след ремонт

Предлагаме тази услуга (кърти чисти и извозва) на граждани и фирми от София. Професионално почистване на офиси и жилища преди и след ремонтни дейности. Събиране и изнасяне на груби строителни отпадъци от складове мазета, тавани дворове и др. Ако вие нямате време за губене или нужният транспорт за да извозите боклука от вашето жилище или строителен обект избирайки нас ще си спестите много главоболия от не привлекателният труд който ще положим за вас на съвсем приемлива цена договорена предварително.


Извозване хамалски услуги и транспорт

Извозване на мебели, едро габаритни предмети, строителни материали и отпадъци. Транспорт с лекотоварен микробус,самосвал и бордови камион. Обадете ни се за да ви предложим цена. Ние ще се съобразим с  всички ваши капризи и изисквания  за да останете доволни и да ни потърсите отново. Към услугата "извозване" предлагаме и товаро-разтоваръчни дейности като хамалски услуги. Единственото което трябва да направите Вие е да се свържете с нас и да ни обясните от какво точно се нуждаете, след което ние ще ви предложим съвсем разумна цена.


 

Кои  сме ние - за фирмата

Ние сме малка бригада от София работеща повече от 10 години самостоятелно. Целта на сайта ни www.sntech.org е да  предложи онлайн на клиентите си разнообразни услуги в сферата на строителството и ремонта. Къртене чистене и извозване е една от многобройните  ни комплексни пакети и дейности които можем да ви предложим ГАРАНТИРАМЕ  ВИ НИСКИ ЦЕНИ И КАЧЕСТВО.

 

 

За нас клиента е най-важен. Нашата сила е в коректността и точно спазената предварителна  договорка относно цена, качество, срок. Ние ще се потрудим вместо вас ср

ещу възнаграждение което ще договорим при безплатен оглед на обекта. Тежкия и непривлекателен труд оставете на нас